Verzenden & Retourneren

 

Welkom bij Druivenpitolie.nl! Hieronder vindt u onze informatie over verzending en retourneren. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Bij betaling voorraf kan dit langer duren omdat de betaling eerst handmatig gecontroleerd moet worden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Verzending Waddeneilanden

tot 20 kg € 13,32

vanaf 20 kg € 18,10

Verzending Nederland

tot 20 kg € 8,32

vanaf 20 kg € 13,10

Verzending België

tot 30 kg € 13,60

vanaf 30 kg € 23,55

verzendkosten zijn inclusief BTW.

Levering
*Door de enorme aantallen bestellingen die vervoerders moeten verwerken kunnen sommige bestellingen helaas wat vertraging hebben

Levering verloopt via de pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 8:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

U dient een juist leveradres op te geven. De levering wordt per koerier aan u aangeboden. Indien u niet thuis bent, wordt er op een later tijdstip opnieuw aangeboden of wordt het pakket bij de buren bezorgd. Indien u niet wilt dat het pakket bij de buren aangeboden wordt, dient u dit bij de bestelling op te geven. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, vanwege meerdere keren afwezigheid, dan wordt het pakket terug gezonden naar Druivenpitolie.nl. Er wordt dan contact met u gezocht over verdere levering. Eventuele extra kosten voor deze tweede poging van aflevering zijn voor uw rekening.

In principe verzenden wij niet aan postbussen. Indien u dat wenst, dient u dit vooraf op te geven, dan verzenden wij met een andere transporteur: dit kan gevolgen hebben voor de verzendkosten.

Retourbeleid

Wij hopen altijd dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Mocht er toch een probleem zijn, dan zoeken wij graag samen naar een passende oplossing.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@druivenpitolie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Olie producten die u via deze webwinkel koopt hebben onder de verkeerde condities een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Als je niet tevreden bent over je bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons team zodat we kunnen kijken naar een oplossing die voor beide partijen bevredigend is. We staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Retouradres

www.druivenpitolie.nl
Tomatenmarkt 32
1681 PH Zwaagdijk-Oost