Druivenpitolie 750 ML

9.95 incl. btw

Laat u betoveren door de fascinerende Druivenpitolie ‘Huile de Pépins de Raisin’ van Vignerons de Tornac. Een duurzaam geproduceerde olie met een inhoud van 750 ml. Ontdek de zorgvuldigheid en kwaliteit die samenkomen in elke druppel van deze bijzondere olie.

414 op voorraad

Staffelkorting

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 5 stuks 9.95
6 - 11 stuks 9.05 % 9.05
12+ stuks 13.57 % 8.60

Ontdek de betoverende Druivenpitolie 'Huile de Pépins de Raisin' van Vignerons de Tornac. Met aandacht voor duurzaamheid wordt de warmte vrijgegeven door het vermalen van de pitten, waarna de olie direct wordt gekoeld om alle kostbare eigenschappen te behouden. Een ware ambacht waarbij al het goede bewaard blijft. Laat u meevoeren door de magie van deze unieke druivenpitolie, een symbool van kwaliteit en zorgvuldigheid.

 

Toepassingen:
Inwendige toepassing:
Druivenpitolie is doordat hij tot 80% aan onverzadigde vetzuren heeft een fijne dieetolie.
Kan zonder gevaar ingenomen worden in salades, bij warme toepassing temperatuur in de gaten houden. Walmende olie/vet/boter is ALTIJD schadelijk voor de gezondheid.
Uitwendige toepassing:
De olie werkt hui verzorgend en huid regenererend, ze kunnen de onverzadigde vetzuren in de huid aanvullen.

Toepasbaar bij ouder wordende huid, huidaandoeningen, droge huid, vette huid. De olie heeft een verzachtend karakter. Bij allergie niet gebruiken. Na de massage voelt de huid zijdezacht aan en is niet vettig. De olie is eventueel goed te mengen met etherische oliën.

Waarschuwing:
De olie eerst proberen op een klein stukje huid, bij allergische reactie niet meer gebruiken. Ook bij gebruik in de keuken de toepassingen goed in acht nemen. Dinkla Webwinkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verkeerd gebruik en/of allergische reacties.
Houdbaarheid:
Door de grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren kan de olie wel sneller oxideren en verkleuren. Als de olie eenmaal geoxideerd is, deze niet meer gebruiken, zowel inwendig als uitwendig. Olie liefst donker bewaren. Een aangebroken verpakking binnen het jaar gebruiken.
Voor meer informatie: zie de aparte pagina in het menu.

Extra informatie

Gewicht780 g