Snijplankolie, fles a 100 ml

1 fles Snijplankolie gemaakt van druivenpitten

Snijplankolie, fles a 100 ml
€ 9.50 4.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode21DRP1010100
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Druivenpitolie:
Door de pitten te vermalen komt er warmte vrij. De olie word gelijk terug gekoeld om er voor te zorgen dat al het goede in de olie bewaard blijft.

Toepassingen:
Inwendige toepassing:
Druivenpitolie is doordat hij tot 80% aan onverzadigde vetzuren heeft een fijne dieetolie.
Kan zonder gevaar ingenomen worden in salades, bij warme toepassing temperatuur in de gaten houden. Walmende olie/vet/boter is ALTIJD schadelijk voor de gezondheid.
Uitwendige toepassing:
De olie werkt huidverzorgend en huidregenererend, ze kunnen de onverzadigde vetzuren in de huid aanvullen.
Toepasbaar bij ouder wordende huid, huidaandoeningen, droge huid, vette huid. De olie heeft een verzachtend karakter. Bij allergie niet gebruiken. Na de massage voelt de huid zijdezacht aan en is niet vettig. De olie is eventueel goed te mengen met etherische oliën.

Waarschuwing:
De olie eerst proberen op een klein stukje huid, bij allergische reactie niet meer gebruiken. Ook bij gebruik in de keuken de toepassingen goed in acht nemen. Dinkla Webwinkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verkeerd gebruik en/of allergische reacties.
Houdbaarheid:
Door de grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren kan de olie wel sneller oxideren en verkleuren. Als de olie eenmaal geoxideerd is, deze niet meer gebruiken, zowel inwendig als uitwendig. Olie liefst donker bewaren. Een aangebroken verpakking binnen het jaar gebruiken.
Voor meer informatie: zie de aparte pagina in het menu.
49
Kortingsschema
  • 1 = € 4.99
  • 10+ = € 4.75

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review