Links

Op deze pagina vindt u allerlei interessante links van diverse bedrijven en locaties.

Instituut Massage bij Kanker

Instituut Massage bij Kanker is een nationaal en internationaal erkend trainings- en kennisinstituut op het gebied van complementaire zorg in de oncologie. De opleidingen en de docenten voldoen aan de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS.  Het Instituut is toonaangevend in de Benelux en verzorgt trainingen en cursussen voor gekwalificeerde massagetherapeuten en zorgprofessionals, zodat zij in staat zijn mensen met een diagnose of voorgeschiedenis van kanker een verantwoorde en veilige massage te bieden. Het instituut volgt de internationale ontwikkelingen en onderzoek, waardoor de kwaliteit van de trainingen continue ‘up to date’ zijn volgens de laatste inzichten. Het Instituut faciliteert het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker. Mensen met kanker kunnen op deze website een gespecialiseerde massagetherapeut bij hun in de buurt vinden. De leden van het Netwerk staan ook in de landelijke Verwijsgids Kanker.
www.massagebijkanker.nl

Mo’Chi massage

Mo’ Chi Massage verzorgd veelal (stoel)massages op verschillende locaties in Noord-Holland. Bedrijfmassages worden met name verzorgd in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Hoorn, Schiphol en Zwaag. Evenementenmassages worden verzorgd in de gehele randstad, met name op vakbeurzen in de RAI en de Jaarbeurs Utrecht, bedrijfs- en themafeesten, maar ook tijdens personeelsuitjes of klantencontactdagen/sales blitz. Als ultiem VIP treatment op dance- en muziekfestivals en uiteraard in de zomer als ontspanmoment op diverse strandlocaties als Bloemendaal aan Zee, Castricum aan Zee, Scheveningen en Zandvoort. Derhalve is de praktijk van Mo’ Chi Massage alleen geopend op afspraak, om teleurstelling te voorkomen wordt dan ook geadviseerd op tijd te reserveren.Mo`Chi Massage Bedrijfs- en Evenementen massage Eufraat 11186 JJ Amstelveen info@mochimassage.nl www.mochimassage.nl 06-24663466

Simone Ruiter – Spirituele massage

Ik ben Simone Ruiter En ik heb een Spirituele massage praktijk in het centrum van de binnenstad van Hoorn. Gedempte turfhaven 3 in Hoorn. De behandeling die ik geef is een combinatie van ontspanning massage en sportmassage en voetreflex en met een  klankschaal. En werken met energie, waarbij regressie, energetische helen en werken met engelen en meesters niet een uitzondering zijn. De behandeling is afgestemd op de persoon, en dus bij iedereen anders is. Er kunnen bij mij beelden en boodschappen door komen. Zo kan ik vaak dieper op de klacht ingaan waar die precies vandaan komt. Mocht je voor een gewone massage komen kan dat ook, ik masseer de rug benen armen en het hoofd. Daarbij gebruik ik de meest zuivere olie die er is, Duivenpit olie. Mocht er een boodschap zijn is dat altijd leuk meegenomen. De behandeling duurt 1,5 uur. Je kan mij bereiken op 06-111 55 703 Of www.spirituelemassage.nl of  simone.ruiter@gmail.com

massagevakbeurs

Een goedgeorganiseerde beurs gericht op professionals uit de massagebranche, professionals die zich zijdelings met massage bezig houden, een ieder die op zoek is naar een platform om actief te worden, te zijn of te blijven in de massage-branche. De massagevakbeurs is 1x per jaar in Hoevelaken.

Waarom Druivenpitolie? 

De druivenpitolie is een bewuste product keuze. Het sluit aan bij onze visie en vanuit het ayurvedisch aspect verzorg je jouw lichaam alleen met ingrediënten die ook veilig zijn om te consumeren. Pas dan is het ook echt veilig voor de verzorging van je huid. Onder onze klanten die regelmatig een massage ondergaan hebben een aantal een notenallergie. Dat is een van de redenen waarom  wij voor de druivenpitolie hebben gekozen. Daarnaast is het geurloos waardoor het een mooie basis vormt om etherische oliën aan toe te voegen.  De olie is vrij helder van kleur wat minder snel verkleuringen geeft in handdoeken en kleding in tegenstelling tot vele andere oliën.