Pagina met leuke links


Op deze pagina vindt u allerlei interressante links van diverse bedrijven en locaties.Instituut Massage bij Kanker

Instituut Massage bij Kanker is een nationaal en internationaal erkend trainings- en kennisinstituut op het gebied van complementaire zorg in de oncologie. De opleidingen en de docenten voldoen aan de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS.  Het Instituut is toonaangevend in de Benelux en verzorgt trainingen en cursussen voor gekwalificeerde massagetherapeuten en zorgprofessionals, zodat zij in staat zijn mensen met een diagnose of voorgeschiedenis van kanker een verantwoorde en veilige massage te bieden. Het instituut volgt de internationale ontwikkelingen en onderzoek, waardoor de kwaliteit van de trainingen continue 'up to date' zijn volgens de laatste inzichten.
Het Instituut faciliteert het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker. Mensen met kanker kunnen op deze website een gespecialiseerde massagetherapeut bij hun in de buurt vinden. De leden van het Netwerk staan ook in de landelijke Verwijsgids Kanker.

Mo'Chi massage                                    
Mo' Chi Massage verzorgd veelal (stoel)massages op verschillende locaties in Noord-Holland. Bedrjifsmassages worden met name verzorgd in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Hoorn, Schiphol en Zwaag. Evenementenmassages worden verzorgd in de gehele randstad, met name op vakbeurzen in de RAI en de Jaarbeurs Utrecht, bedrijfs- en themafeesten, maar ook tijdens personeelsuitjes of klantencontactdagen/sales blitz. Als ultiem VIPtreatment op dance- en muziekfestivals en uiteraard in de zomer als ontspanmoment op diverse strandlocaties als Bloemendaal aan Zee, Castricum aan Zee, Scheveningen en Zandvoort.
Derhalve is de praktijk van Mo' Chi Massage alleen geopend op afspraak, om teleurstelling te voorkomen wordt dan ook geadviseerd op tijd te reserveren.

Mo`Chi Massage
Bedrijfs- en Evenementenmassage
Eufraat 1
1186 JJ Amstelveen
06-24663466stoelmassage westfriesland


Positieve effecten van Bedrijfsmassage / Stoelmassage op kantoor


Ik ben Simone Ruiter

En ik heb een Spirituele massage praktijk in het centrum van de binnenstad van Hoorn.
Gedempte turfhaven 3 in Hoorn.

De behandeling die ik geef is een combinatie van ontspanning massage en sportmassage en voetreflex en met een  klankschaal. En werken met energie, waarbij regressie, energetische helen en werken met engelen en meesters niet een uitzondering zijn.

De behandeling is afgestemd op de persoon, en dus bij iedereen anders is.
Er kunnen bij mij beelden en boodschappen doorkomen.
Zo kan ik vaak dieper op de klacht ingaan waar die precies vandaan komt.

Mocht je voor een gewone massage komen kan dat ook, ik masseer de rug benen armen en het hoofd. Daarbij gebruik ik de meest zuivere olie die er is, Duivenpit olie. Mocht er een boodschap zijn is dat altijd leuk meegenomen.

De behandeling duurt 1,5 uur. Je kan mij bereiken op 06-111 55 703
Of www.spirituelemassage.nl of  simone.ruiter@gmail.com


massagevakbeurs
Een goedgeorganiseerde beurs gericht op professionals uit de massagebranche, professionals die zich zijdelings met massage bezig houden, een ieder die op zoek is naar een platform om actief te worden,
te zijn of te blijven in de massage-branche. De massagevakbeurs is 1x per jaar in Hoevelaken.