Aanbieding!

Druivenpitolie 5L

Oorspronkelijke prijs was: €52.50.Huidige prijs is: €45.00. incl. btw

Laat u meevoeren door de betoverende Druivenpitolie ‘Huile de Pépins de Raisin’ van Vignerons de Tornac. Deze duurzaam geproduceerde olie behoudt al zijn kostbare eigenschappen dankzij ambachtelijke productie. Ontdek de unieke kwaliteit en zorgvuldigheid van elke druppel van deze 5 liter inhoud.

133 op voorraad

Staffelkorting

Aantal Korting (%) Prijs
1 - 3 stuks 45.00
4 - 12 stuks 2.78 % 43.75
13+ stuks 14.67 % 38.40
Ontdek de magie van Druivenpitolie 'Huile de Pépins de Raisin' van Vignerons de Tornac. Met aandacht voor duurzaamheid en ambachtelijke productie behoudt deze olie al zijn kostbare eigenschappen. Laat u betoveren door de unieke kwaliteit en zorgvuldigheid die in elke druppel terug te vinden is.
Toepassingen:
Inwendige toepassing:
Druivenpitolie is doordat hij tot 80% aan onverzadigde vetzuren heeft een fijne dieetolie.
Kan zonder gevaar ingenomen worden in salades, bij warme toepassing temperatuur in de gaten houden. Walmende olie/vet/boter is ALTIJD schadelijk voor de gezondheid.
Uitwendige toepassing:
De olie werkt huid verzorgend en huid regenererend, ze kunnen de onverzadigde vetzuren in de huid aanvullen.

Toepasbaar bij ouder wordende huid, huidaandoeningen, droge huid, vette huid. De olie heeft een verzachtend karakter. Bij allergie niet gebruiken. Na de massage voelt de huid zijdezacht aan en is niet vettig. De olie is eventueel goed te mengen met etherische oliën.

Waarschuwing:
De olie eerst proberen op een klein stukje huid, bij allergische reactie niet meer gebruiken. Ook bij gebruik in de keuken de toepassingen goed in acht nemen. Dinkla Webwinkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verkeerd gebruik en/of allergische reacties.
Houdbaarheid:
Door de grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren kan de olie wel sneller oxideren en verkleuren. Als de olie eenmaal geoxideerd is, deze niet meer gebruiken, zowel inwendig als uitwendig. Olie liefst donker bewaren. Een aangebroken verpakking binnen het jaar gebruiken.
Voor meer informatie: zie de aparte pagina in het menu.

Extra informatie

Gewicht5000 g