Aanbieding!

Druivenpitolie 5L | aanbieding

45.00 incl. btw

THT: 22-05-2024

Uitverkocht

Artikelnummer: 2211-22A Categorieën: , ,

Ontdek de betovering van Druivenpitolie 'Huile de Pépins de Raisin' van Vignerons de Tornac. Deze olie behoudt al zijn waardevolle eigenschappen dankzij duurzaamheid en ambachtelijke productie. Laat je fascineren door de unieke kwaliteit en zorg die in elke druppel terug te vinden is.

Toepassingen: Inwendig gebruik: Met tot 80% onverzadigde vetzuren is druivenpitolie een uitstekende dieetolie. Het kan veilig worden gebruikt in salades, maar let op de temperatuur bij warme toepassingen. Verhitte olie/vet/boter is altijd schadelijk voor de gezondheid.

Uitwendig gebruik: De olie verzorgt en regenereert de huid door aanvulling van onverzadigde vetzuren. Geschikt voor ouder wordende huid, huidaandoeningen, droge en vette huid. De olie heeft een verzachtende werking. Niet gebruiken bij allergieën. Na massage voelt de huid zijdezacht aan zonder vettigheid. De olie kan ook goed worden gemengd met etherische oliën.

Waarschuwing: Test de olie eerst op een klein stukje huid. Stop bij allergische reacties het gebruik. Wees voorzichtig bij keukentoepassingen en volg de instructies nauwkeurig. Dinkla Webwinkel kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verkeerd gebruik en/of allergische reacties.

Houdbaarheid: Vanwege de hoge hoeveelheid onverzadigde vetzuren kan de olie snel oxideren en van kleur veranderen. Gebruik de olie niet meer als deze eenmaal geoxideerd is, zowel in- als uitwendig. Bewaar de olie bij voorkeur op een donkere plaats. Gebruik een geopende verpakking binnen een jaar.

Extra informatie

Gewicht5000 g