Cultuur van de olie

Toont alle 2 resultaten

Laat je meevoeren naar de betoverende Franse oliecultuur, waar druivenpitolie schittert als een culinair juweel. Duik dieper in de wereld van deze kostbare olie en ontdek de verfijnde smaak en rijke traditie die het land van Frankrijk te bieden heeft. Elk druppeltje van deze olie vertelt een verhaal van vakmanschap en erfgoed, en brengt een vleugje Franse allure naar je gerechten. Een ware gastronomische ervaring om van te genieten en te koesteren.

 

Cultuur van de olie

In de pittoreske wijngaarden van Tornac, een dorpje doordrenkt van traditie, koesteren de Vignerons met liefde de kunst van het telen van druiven. Hun oogst wordt zorgvuldig geperst tot kostbare druivenpitolie. Met een rijke smaak en geur, weerspiegelt deze olie de eeuwenoude cultuur van vakmanschap en passie die in elke fles wordt gegoten.

 

De toegepaste teeltmethode is weloverwogen gekozen

De wijngaard strekt zich uit over ongeveer 200 hectare, waarvan een deel is omgezet in biologische landbouw. Het gebied heeft een klei-kalksteentextuur en beperkt waterpotentieel. Er worden twee teeltmethodes toegepast, afhankelijk van de bodemeigenschappen. Dit leidt tot de ontwikkeling van organisch materiaal en de typische kenmerken van de bodem.

 

Biologische druivenpitolie: liefde en passie voor het land

De producent van biologische druivenpitolie koestert een diepe liefde voor zijn land. Met ongeëvenaarde passie en toewijding wordt deze olie gemaakt, waarbij respect voor het milieu centraal staat. Het resultaat is een product van uitzonderlijke kwaliteit, doordrenkt met de ziel van het land. Elke fles straalt de harmonie en verbondenheid uit die de fabrikant voelt met zijn natuurlijke omgeving. De biologische druivenpitolie is niet alleen een culinair genot, maar ook een eerbetoon aan het gepassioneerde land waaruit het voortkomt.