Beurzen

Op Nederlandse beurzen presenteren we onze druivenpitolie aan een divers publiek, waaronder therapeuten, paramedici, medici, detaillisten, opleiders, studenten en anderen met interesse in natuurlijke gezondheid, voeding en lifestyle. Onze bezoekers zijn professionals en gepassioneerde individuen die oprecht geïnteresseerd zijn in de vele voordelen van natuurlijke producten voor hun welzijn.

Voedzame keukenolie en veelzijdig voor massage

Op beurzen presenteren we druivenpitolie, een veelzijdige en gezonde olie. Neutraal van smaak, ideaal voor culinaire toepassingen en geliefd in massages. Als drogende olie wordt het snel door de huid opgenomen, zonder resten achter te laten, en houdt de huid soepel en vitaal. Deze olie vindt ook zijn weg naar haarproducten, lippenbalsems en aromatherapie. In massagesalons wordt het gewaardeerd vanwege de zachtheid, gladde structuur en rijke omega-vetzuren. Druivenpitten bieden collageen en resveratrol, die huidveroudering tegengaan, terwijl vitamine E de haarvaatjes ondersteunt. Verkrijgbaar in flessen en jerrycans, onze 100% neutrale basisolie is een uitstekende aanvulling op gerechten.

We stellen naast druivenpitolie ook nieuwe producten voor

Naast onze befaamde druivenpitolie introduceren we met trots een assortiment nieuwe topproducten. We streven altijd naar het beste en presenteren nu onder andere nieuwe oliën en zalven. Onze innovatieve selectie is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en biedt natuurlijke oplossingen voor gezondheid en welzijn. Of het nu gaat om voedende oliën of verzachtende zalven, elk product is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om de kwaliteit te waarborgen waar onze klanten op vertrouwen.

Vragen?

Als u vragen heeft over onze producten of geïnteresseerd bent in onze beursdeelname en planning, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Uw nieuwsgierigheid en interesse zijn van harte welkom, en we kijken er naar uit om u te ondersteunen bij het ontdekken van onze producten en ons aanstaande evenement.